Nieuwsoverzicht

19 september: Start Alpha cursus

In Alblasserdam wordt op twee locaties de Alpha cursus gegeven, namelijk in de Grote kerk aan de Cortgene en in onze eigen Evangelische Gemeente Jozua. Wat is Alpha eigenlijk? De landelijke site zegt hierover het volgende: 'Met anderen op zoek gaan naar de zin van het leven. Tijdens 10 interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt. Je bent niet de enige, want wereldwijd volgden ruim 24 miljoen mensen een Alpha.'


Foto's gezinsdienst op de website

We mogen terugkijken op een geweldige gezinsdienst! Het organisatieteam wil alle mensen, die voor, tijdens of na de dienst en in welke vorm dan ook, een bijdrage hebben geleverd, hier heel erg bedanken! Een aantal foto's kun je vinden op deze website onder activiteiten/fotoboeken.


Bijbelonderwijs at home

Vanaf circa september 2017 starten Han en Anneke Waardenburg met vier Bijbelcursussen, die tweewekelijks zullen worden gegeven.


Plastic doppen sparen voor het goede doel

Plastic doppen sparen voor het goede doel In de hal kunt u plastic doppen inleveren voor het goede doel. De opbrengst komt namelijk ten goede aan de opleiding van geleidehonden voor mensen met een handicap.