Crèche en zondagsschool

Tijdens de dienst wordt er goed voor uw kinderen gezorgd. Er zijn verschillende crèchegroepen.
De eerste is voor de allerkleinsten van 0 tot 1 jaar. Van alles is aanwezig om de kleintjes goed te kunnen verzorgen: boxen, kinderstoeltjes, slaapruimte met bedjes, een flessenwarmer, maxi-cosi en natuurlijk allerhande speelgoed. In een map kunt u informatie over de kinderen opschrijven voor de leid(st)ers, zoals voeding, verschoning, slapen en bijzonderheden. Door middel van een oproepsysteem kunnen ouders zonodig uit de dienst geroepen worden. Deze crècheruimte is op de begane grond.

De volgende crèchegroep, eveneens op de begane grond, is voor de kinderen van 1 tot 2 jaar. Een mooie ruimte waar de kinderen kunnen rennen, rijden en bouwen, maar natuurlijk ook rustig (samen) een boekje kunnen lezen of een puzzel maken.

De laatste crèchegroep is voor de peuters van 2 tot 4 jaar. Voor deze kinderen is er al een echt programma, waarbij ze met elkaar zingen, een Bijbelverhaal luisteren en een daarbij passend knutselwerkje maken. Deze groep is verdeeld in 2 groepen, van 2 tot 3 jaar (2e verdieping) en van 3 tot 4 jaar (begane grond).

Zondagsschool_2.JPG

Voor kinderen in de basisschoolleeftijd is er zondagsschool. Het doel hiervan is om de kinderen door middel van een Bijbelvertelling, samen zingen, werkjes maken en dergelijke op een ontspannen manier een basis mee te geven voor het ontwikkelen van hun persoonlijk geloof. De kinderen worden ook betrokken bij het sparen voor zendingsprojecten. De kinderen van de zondagsschool gaan eerst mee in de gewone dienst en tijdensZondagsschool_7.JPG de dienst geeft de zangleiding aan wanneer deze kinderen naar de zondagsschool mogen gaan.